10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a murit după ce a încercat să intre în apartament de pe acoperişul blocului, prin balcon

Un bărbat a murit după ce a încercat să intre în apartament de pe acoperişul blocului, prin balcon

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamţ, a murit după ce a încercat să intre în apartamentul în care locuia, situat la etajul al patrulea, de pe acoperişul blocului, prin balcon. El nu avea cheie, iar fratele său nu îi răspundea, astfel că s-a legat cu un cablu şi a încercat să coboare de pe acoperiş în balcon, însă cablul s-a rupt şi el a căzut, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Neamţ, vineri, în jurul orei 3.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, că fratele său a căzut de la etajul 4 al unui imobil din Piatra Neamţ, fiind decedat. 

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamţ, ar fi încercat să pătrundă, de pe acoperişul unui bloc, prin balcon, într-un imobil situat la etajul 4, şi ar fi căzut. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului”, se arată în comunicat. 

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ pentru efectuarea necropsiei. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. 

În urma primelor verificări anchetatorii au stabilit că victima locuia împreună cu fratele său şi pentru că nu avea cheie să intre în apartament, iar acesta nu i-a răspuns la uşă, s-a gândit să intre în locuinţă de pe acoperişul blocului, prin balcon.

El s-a legat cu un cablu, dar acesta s-a rupt şi bărbatul s-a prăbuşit în gol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS