2.8 C
Craiova
vineri, 28 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentŞapte maşini, incendiate de un copil, în Bucureşti

Şapte maşini, incendiate de un copil, în Bucureşti

Şapte autoturisme parcate pe străzi din municipiul Bucureşti au fost afectate, miercuri seară, în două incendii separate, care ar fi fost provocate. Un minor a fost audiat şi ulterior reţinut în acest caz, informează Agerpres.

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie al Municipiului Bucureşti (DGPMB), în jurul orei 20.40, prin apel 112, a fost sesizat un incendiu ce se manifesta la un autoturism, focul extinzându-se la alte autovehicule parcate, care au suferit distrugeri în diverse proporţii.

De asemenea, pe o stradă adiacentă, a fost identificat un alt autoturism la care se manifesta un incendiu, care a afectat şi alte autoturisme parcate.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21, precum şi echipaje de pompieri, care au lichidat incendiile, şapte autovehicule fiind afectate de foc. Au fost declanşate verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, iar în urma cercetărilor a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiile au fost provocate. A fost identificat şi depistat un minor, care a fost condus la audieri, ulterior fiind reţinut”, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Apelul lui ÎPS Teodosie pentru anularea deciziei de carantinare,...

Tribunalul Constanţa a respins apelul Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea...

ȘTIRI GdS