13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Parada Militară de la Arcul de Triumf din Capitală, de Ziua Naţională

(VIDEO) Parada Militară de la Arcul de Triumf din Capitală, de Ziua Naţională

Parada militară de Ziua Naţională a României a început, miercuri, în Bucureşti, urmând ca aproximativ 1.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, la care se alătură militari străini, să defileze pe sub Arcul de Triumf.

https://www.facebook.com/mapn.ro/videos/320536709653472

De asemenea, la paradă vor fi prezentate aproximativ 100 de mijloace tehnice şi ar urma să evolueze peste 30 de aeronave, conform Agerpres.

Pentru prima oară, un detaşament al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale defilează la parada militară

Pentru prima oară, un detaşament al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale defilează la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale. Tot în premieră sunt prezentate lansatoarele M-142 HIMARS şi sistemele de rachete PATRIOT.

Startul manifestărilor a fost dat cu salutul Drapelului de Luptă

Startul manifestărilor a fost dat cu salutul Drapelului de Luptă şi trecerea în revistă a Gărzii de Onoare de către preşedintele Klaus Iohannis, după care a fost intonat Imnul Naţional.

Şeful statului a depus o coroană de flori la Arcul de Triumf

Şeful statului a depus o coroană de flori la Arcul de Triumf. În memoria eroilor căzuţi pe câmpurile de luptă a fost păstrat şi un moment de reculegere.

La parada militară asistă premierul Nicolae Ciucă, membri ai Guvernului, şefi de instituţii, politicieni, reprezentanţi ai corpului diplomatic şi ai cultelor religioase, veterani. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS