12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un bărbat și-a împușcat cei patru copii și pe bunica lor

(VIDEO) Un bărbat și-a împușcat cei patru copii și pe bunica lor

-

Un bărbat suspectat că şi-a ucis cei patru copii şi pe bunica lor a fost reţinut luni lângă Los Angeles (statul american California), a anunţat poliţia locală, potrivit losangeles.cbslocal.com.


Polițiștii din Los Angeles County au găsit la fața locului o femeie de 50 de ani și patru copii – trei băieți și o fată, toți sub 12 ani – decedați. Victimele erau împușcate în zona superioară a corpului.

Unul dintre copii era un bebeluș. Numele lor nu au fost făcute publice imediat. Vecinii au spus că au auzit-o pe mama copiilor țipând în stradă după ce a găsit cadavrele.

Un bărbat, despre care se crede că este tatăl copiilor și ginerele femeii decedate, a fost reținut și încarcerat în arestul poliției Lancaster. Bărbatul, Germarcus David, de 29 de ani, a fost arestat sub acuzația de omor.

Potrivit prietenilor bunicii, ea a lucrat la închisoarea de stat din California din Lancaster ca ofițer de corecție. Potrivit vecinei Grace Beltran, mama copiilor a putut fi auzită țipând și plângând când a descoperit scena. „Asta a fost lucrul pe care l-am auzit”, a spus Beltran. „Fata țipa: „Copiii mei au plecat. Toți sunt morți. Bebelușii mei au plecat. Ea tot repeta acest lucru”

Circumstanțele împușcării și un posibil motiv sunt încă neclare. David este reținut pe cauțiune de 2 milioane de dolari. „Din păcate, nicio comunitate nu este scutită de acest tip de comportament și nu te poți pregăti pentru nimic”, a spus vecinul Donnel Murray.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:59

Costel Gîlcă și Alex Crețu au prefațat meciul Farul...

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc luni, de...

ȘTIRI GdS