15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru morți, printre care un băiat de 14 ani, după ce un autoturism a fost prins între două tiruri

Patru morți, printre care un băiat de 14 ani, după ce un autoturism a fost prins între două tiruri

Un grav accident cu cel puțin 4 morți s-a petrecut aseară pe DN6 pe raza comunei Cornea, Caraș-Severin. Un autoturism a fost prins între doua tiruri de transport marfă care veneau din sensuri diferite.

Una dintre persoanele decedate este un copil de 14 ani aflat în cabina unui tir alături de tatăl său șofer.

În accident a fost implicat şi un autoturism în care se aflau trei tineri, şoferul avea doar 19 ani. Cu toţii au decedat în urma impactului. În urma accidentului, mașina a fost strivită.

Unul dintre şoferii TIR-urilor, un cetăţean bulgar, a fost transportat la spital.

”În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcţia Caransebeş spre Orşova, în afara localităţii Cornea, la km 402+100 metri, drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion şi un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcţia Orşova spre Caransebeş, de un bărbat de 50 de ani. Din accident a rezultat decesul a 4 persoane, trei din autoturism şi un pasager din autocamion şi rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis, luni seară, IPJ Caraş-Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS