10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cămătar și șantajist, arestat preventiv

Dolj: Cămătar și șantajist, arestat preventiv

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în Craiova și Coșoveni, pentru documentarea activității unui bărbat de 54 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj.

Din cercetări a reieșit faptul că, bărbatul în cauză ar fi acordat împrumuturi cu dobândă, mai multor persoane din județul Dolj.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mai multe înscrisuri și mijloace electronice de comunicare și stocare, ce pot constitui mijloace de probă în cursul procesului penal, totodată, fiind indisponibilizat și un autoturism de lux.

Bărbatul de 54 de ani a fost condus la sediul, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus, ieri, reținerea acestuia, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Ieri, cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus arestare preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS