24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Reținut pentru că a condus băut, fără permis și a plecat de la locul accidentului

Craiova: Reținut pentru că a condus băut, fără permis și a plecat de la locul accidentului

Un bărbat de 36 de ani, din Craiova, a fost reținut pentru că a condus băut, fără permis și a plecat de la locul accidentului.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, ieri, că, pe strada Brestei, din localitate, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, care au constatat că, un autoturism, al cărui conducător a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 53 de ani, din Craiova, care circula în aceeași direcție de mers.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 58 de ani, pasager în autoutilitară, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, cercetările fiind continuate, pentru identificarea autovehiculului și a conducătorului auto implicat în accident.

Propunere de arestare preventivă

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, la scurt timp a fost depistat conducătorul auto implicat în accident, stabilind că este vorba de un bărbat de 36 de ani, din Craiova.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest în momentul depistării, care a indicat o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au identificat autoturismul implicat în accident, abandonat la aproximativ 200 de metri de DJ 606, pe un teren arabil.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că, bărbatul de 36 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma probatoriului administrat de polițiști, s-a dispus reținerea celui în cauză, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat unității de parchet competentă cu propunere de arestare preventivă.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS