11.6 C
Craiova
miercuri, 1 decembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a murit după ce a căzut într-un bazin de combustibil

Un bărbat a murit după ce a căzut într-un bazin de combustibil

Un bărbat a murit, joi, după ce a căzut într-un bazin de combustibil dintr-o benzinărie dezafectată din judeţul Constanţa. Unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenţiei, informează News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Răzvan Parconie, a declarat că la locul solicitării s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie şi elicopterul SMURD. 

“Joi, în jurul orei 12.00, prin apel unic de urgenţă 112, am fost solicitaţi să intervenim la un peco dezafectat de la intrarea în localitatea Eforie Nord, unde într-un bazin de combustibil era căzută o persoană. La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD B, elicopterul SMURD şi un echipaj SAJ.

La faţa locului persoana a fost scoasă din bazin, dar fiind în stop cardiorespirator au început manevrele de resuscitare, ulterior a fost declarată decedată”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU. 

El a precizat că unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenţiei. Acesta a primit îngrijiri de la echipajele medicale aflate la faţa locului, după care a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa,  conştient, pentru alte investigaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cupa României / CCA a desemnat brigada meciului de...

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a stabilit brigada care...

ȘTIRI GdS