10.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestat pentru violarea unei femei de 87 de ani

Arestat pentru violarea unei femei de 87 de ani

Magistraţii de la Judecătoria Craiova au dispus, luni, arestarea preventivă a unui tânăr de 24 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de viol şi tâlhărie. Potrivit oamenilor legii, tânărul este suspectat că a violat şi tâlhărit o femeie de 87 de ani, din localitatea doljeană Rojişte.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că infracţiunile au fost comise în noaptea de 20 spre 21 noiembrie.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coșoveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 20 spre 21 noiembrie, o femeie de 87 de ani, din Rojiște, ar fi fost constrânsă de o persoană necunoscută să întrețină raporturi sexuale. De asemenea, acesteia i-ar fi fost sustrasă suma de 130 de lei.

În urma activităţilor specifice desfășurate de polițiști din cadrul Secției 4 Politie Rurală Coșoveni, Biroului de Investigații Criminale și Serviciului de Investigații Criminale Dolj, a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate. Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri”, au precizat poliţiştii doljeni.

Arestat pentru viol şi tâlhărie

În cursul zilei de duminică, suspectul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de viol și tâlhărie calificată. Luni, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Craiova. Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată de inculpat.

Cercetările în acest dosar sunt făcute de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS