21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGermania: O femeie a fost înjunghiată de soț, apoi aruncată pe autostradă

Germania: O femeie a fost înjunghiată de soț, apoi aruncată pe autostradă

Poliția germană anchetează un incident șocant petrecut sâmbătă pe o autostradă din nordul țării, unde o femeie de 31 de ani a fost găsită moartă. În primă fază s-a suspectat că a fost vorba de un accident rutier, însă anchetatorii au descoperit că tânăra fusese înjunghiată.

Ancheta s-a declanșat sâmbătă, 20 noiembrie, după ce cadavrul femeii a fost găsit pe autostrada A7, în Schleswig-Flensburg, landul Schleswig-Holstein. Femeia fusese lovită de un vehicul, dar avea și mai multe plăgi înjunghiate. În baza probelor adunate, polițiștii l-au reținut pe soțul tinerei – un bărbat de 33 de ani – pentru omor din culpă, relatează NDR.

Suspectul este acuzat că sâmbătă dimineață, în jurul orei 6.00, a oprit mașina pe banda de urgență a autostrăzii și și-a înjunghiat soția de mai multe ori, din motive care sunt deocamdată necunoscute, după care a aruncat-o pe autostradă.

Anchetatorii presupun că femeia a supraviețuit atacului soțului

Anchetatorii presupun că femeia a supraviețuit atacului soțului, dar a murit după ce ar fi fost lovită de un camion. Șoferul acestuia nu a oprit, însă experții care au făcut cercetări la fața locului presupun că șoferul acestuia nu și-a dat seama că a lovit pe cineva.

Soțul femeii a fost reținut în apropierea locului incidentului șocant

Potrivit presei germane, soțul femeii a fost reținut în apropierea locului incidentului șocant, iar duminică a fost internat într-o clinică de psihiatrie. Bărbatul, însă, nu a vrut să dea nicio declarație despre cele întâmplate. Luni a fost găsit și cuțitul cu care ar fi fost înjunghiată femeia.

Poliția caută martori care ar putea oferii detalii care să facă lumină în acest caz ciudat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS