-3.9 C
Craiova
luni, 24 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Doisprezece afgani, ascunşi într-un automarfar încărcat cu încălțăminte

(VIDEO) Doisprezece afgani, ascunşi într-un automarfar încărcat cu încălțăminte

-

Poliţiştii de frontieră din Nădlac au depistat doisprezece afgani, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu încălțăminte.

Azi dimineață, în jurul orei 06:45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, încălțăminte pentru o societate comercială din Elveția.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiți, ascunși printre marfa transportată, doisprezece cetățeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 13 și 27 de ani, majoritatea solicitanți de azil în țară noastră.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pe 24 ianuarie se închide circulația în centrul Craiovei

Primăria Municipiului Craiova a anunţăat închiderea circulaţiei rutiere pe...

ȘTIRI GdS