16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi frați adolescenţi au furat mașina părinților și s-au răsturnat cu ea pe câmp

Doi frați adolescenţi au furat mașina părinților și s-au răsturnat cu ea pe câmp

Tragedie într-o familie din Vaslui, după ce doi frați minori, de 16 și 17 ani, au furat autoturismul părinților și au plecat de acasă. Au fost localizați, în această dimineață, pe un câmp din comuna Ivănești, unde se răsturnaseră cu mașina. Din păcate, unul dintre cei doi frați, cel de 17 ani, a fost găsit mort, informează Observatornews.

Duminică seară, cei doi frați, doi băieți de 16 și 17 ani, au luat mașina familiei, un VW Golf 3, și au plecat cu ea de acasă.

Din păcate, cursa lor s-a încheiat cu un accident cumplit, cei doi frați răsturnându-se cu mașina pe un câmp din localitatea Ivănești, județul Vaslui. Se pare că, la un moment dat, adolescentul de 16 ani și-ar fi sunat mama și i-ar fi spus că nu știe unde se află, că este rănit și că fratele lui a murit. Femeia a sunat la 112, tinerii fiind localizați, în această dimineață, datorită telefonului mobil.

La sosirea echipajelor de intervenție, pe drumul agricol care face legătura dintre localitățile Ivănești (comuna Pădureni) și Lunca Veche (comuna Lunca Banului) a fost găsit un autoturism răsturnat.

În autoturism se aflau doi băieți, cu vârste de 16 și 17 ani. Unul dintre minori, cel în vârstă de 17 ani era decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate și lividitate cadaverică.

Minorul de 16 ani a suferit traumatisme multiple, era inconștient și hipotermic. Victima a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, urmând să fie transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși”, a transmis ISU Vaslui.

Poliția face în continuare cercetări în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS