0.3 C
Craiova
marți, 18 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentTânărul din Arad care l-a înjunghiat pe fostul patron al iubitei sale a fost prins

Tânărul din Arad care l-a înjunghiat pe fostul patron al iubitei sale a fost prins

Agresorul care a tras focuri de armă pe o stradă din municipiul Arad şi a rănit cu un cuţit un bărbat cu care avea un conflict, fugind apoi de la faţa locului, a fost prins de poliţişti în noaptea de vineri spre sâmbătă, în oraşul Lugoj, informează Agerpres.

„Bărbatul de 26 de ani, din municipiul Arad, a fost depistat de poliţiştii oraşului Lugoj, într-un autoturism care se deplasa pe centura oraşului Lugoj, judeţul Timiş. Acesta a fost preluat de poliţiştii municipiului Arad şi reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că pistolul folosit a fost unul cu bile, iar victima agresiunii a fost un patron de magazin. Acesta o concediase pe iubita agresorului, iar acesta din urmă ar fi vrut să se răzbune.

Incidentul a avut loc vineri seară, pe Aleea Borsec din municipiul Arad. Martorii care au asistat la scandal au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj medical.

Agresorul, identificat pe baza declaraţiilor victimei, fugise de la locul faptei cu o maşină, astfel că a fost dat în urmărire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O femeie dată dispărută a fost găsită moartă într-o...

Sfârşit tragic pentru o femeie de 68 de ani...

ȘTIRI GdS