11.8 C
Craiova
luni, 23 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentArestat preventiv după ce şi-a violat fetiţa de 6 ani

Arestat preventiv după ce şi-a violat fetiţa de 6 ani

Un bărbat este cercetat de procurorii din Fălticeni după ce şi-a violat fetiţa în vârstă de 6 ani. El a fost arestat preventiv.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, un bărbat este cercetat pentru agresiune sexuală în formă continuată şi viol în formă continuată. 
 
„În perioada septembrie – octombrie 2021, în timp ce se afla în interiorul locuinţei comune din mediul rural, profitând de autoritatea avută asupra victimei (dată de faptul că agresorul este tatăl acesteia) şi de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, prin prisma vârstei fragede – 6 ani şi 10 luni, a dezbrăcat-o pe fiica sa şi a săvârşit în mod repetat acte de natură sexuală cu aceasta care au fost urmate de ameninţari cu acte de violenţă şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate.

Totodată, în perioada septembrie – octombrie 2021, în contexe diferite de actele de agresiune sexuală, în mod repetat şi în aceeaşi manieră mai sus menţionată, a întreţinut cu fiica sa minoră acte sexuale orale, care au fost urmate de ameninţari cu acte de violenţă şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate”, se arată în comunicat.
 
Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Judecătoriei Fălticeni, care a decis arestarea lui preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în...

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în 2021. Situațiile financiare vor fi aprobate în ședința de joi a Consiliului Local.

ȘTIRI GdS