20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO tânără a murit în cadă, intoxicată cu monoxid de carbon de la boiler

O tânără a murit în cadă, intoxicată cu monoxid de carbon de la boiler

O tânără, de 19 ani, dintr-o comună ieşeană, a murit în cadă după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la un boiler. Aceasta era acasă doar cu tatăl său, mama acesteia fiind plecată în sat. Familia sa a observat că ceva e în neregulă doar după ce mama acesteia s-a întors acasă, informează Antena3.

Trecuseră deja ore bune de când fata era în baie. Apropiații familiei au povestit pentru reporterii „BZI” că tatăl a cerut ajutorul unui vecin și au spart ușa băii. În interior, fata era inconștientă. Părinții au avut un șoc când și-au găsit copilul fără suflare.

Familia Necoară mai are doi copii, un băiat și o fată. Apropiații familiei au precizat că în baia unde Ana-Maria și-a pierdut viața se afla un boiler care încălzea apa și camera. Acesta funcționa pe lemne și, bănuiesc ei, tânăra ar fi adormit în cadă și mai apoi s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la boiler.

Tragicul incident, în care ieșeanca de 19 ani și-a pierdut viața, a avut loc sâmbătă seară, 13 noiembrie 2021. La casa fetei a ajuns de urgență un echipaj SMURD, care a efectuat manevrele de resuscitare, însă efortul a fost în zadar. Medicii au declarat decesul. Din primele informații, cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon.

„În cursul nopții trecute, sâmbătă, 13 noiembrie 2021, un echipaj SMURD a fost prezent în comuna Dumești, județul Iași. Solicitarea a fost făcută la o tânără de 19 ani, aflată în stop cardio-respirator. Fata era în baie, încălzită cu sobă. Din păcate, echipajul care a ajuns la fața locului a declarat decesul. Cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS