19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi răniţi după ce o maşină a intrat într-un microbuz de marfă

Doi răniţi după ce o maşină a intrat într-un microbuz de marfă

Două femei au fost rănite după ce maşina în care se aflau a intrat într-un microbuz de marfă, pe Drumul Judeţean 105G, între Avrig şi Mârşa, a anunţat Poliţia Sibiu, citată de Agerpres.

„Pe DJ 105G, între Avrig şi Mârşa, şoferul unui autoturism a pătruns în drumul judeţean de pe o strada secundară şi a intrat în coliziune cu un microbuz de marfă.

Două femei, de 59, respectiv 56 de ani, ambele din Avrig, pasagere în autoturism, au fost transportate la spital conştiente. Şoferul autoturismului are 61 de ani, iar şoferul microbuzului 20 de ani, ambii din Mârşa.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs acest accident. Fără mari probleme de trafic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Cele două femei rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Sibiu, conştiente, una cu excoriaţii şi un traumatism cranio-facial, iar cealaltă cu dureri toracice, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS