13.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSuedia: Și-ar fi înjunghiat copiii și apoi i-a aruncat pe fereastră. Doi adulți, reținuți

Suedia: Și-ar fi înjunghiat copiii și apoi i-a aruncat pe fereastră. Doi adulți, reținuți

Poliția a confirmat pentru The Local că o anchetă pentru crimă este în curs, după ce unul dintre cei doi copii care au fost găsiți grav răniți lângă un bloc de apartamente din nord-vestul Stockholmului a murit.

Copiii au fost găsiți grav răniți în suburbia Hässelby, duminică, cu puțin înainte de ora 22.00.
Două persoane, un bărbat și o femeie, au fost reținute luni dimineață, fiind suspectate de omor și tentativă de omor.

„Nu putem exclude faptul că cei mici au fost supuși unei infracțiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Stockholm, Helena Boström Thomas, agenției de presă TT.

Poliția nu a confirmat detaliile, spunând doar că nu este clar ce se află în spatele incidentului și că se crede că copiii „căzuseră de la mare înălțime”.

Copiii erau mai mici de zece ani

Tabloidul Expressen a citat informații neconfirmate conform cărora tatăl ar fi înjunghiat copiii și apoi i-a aruncat pe fereastră, înainte de a se înjunghia. Un bărbat rănit în vârstă de 40 de ani a fost găsit în apartament. Rețineți că aceasta a fost o investigație în curs de desfășurare luni dimineață, încă în stadii incipiente, așa că informațiile neconfirmate se pot schimba pe măsură ce vor apărea detalii suplimentare.

„Doi adulți cu o relație apropiată cu copiii au fost arestați în timpul nopții, dar nu pot confirma care a fost relația dintre adulți și copii”, a declarat luni un ofițer din camera de control al poliției pentru The Local.

El nu a confirmat informațiile conform cărora copiii au fost împinși de la fereastră, dar a spus că investighează incidentul ca o crimă suspectată.

Copiii, mai mici de zece ani, au fost transportați la spital cu răni grave. Luni, la ora 8.30, poliția a confirmat într-o actualizare pe site-ul lor că unul dintre copii a murit, iar celălalt era încă în spital cu răni care le-au pus viața în pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS