11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Misiune dificilă. Pompierii luptă să stingă incendiul de la hala de carne din Olt

(VIDEO) Misiune dificilă. Pompierii luptă să stingă incendiul de la hala de carne din Olt

Misiune dificilă pentru pompierii din Olt. Incediul izbucnit duminică la hala cu produse din carne din comuna Valea Mare nu a fost încă stins. Pompierii se luptă de ore bune cu flăcările.

Potrivit ultimelor informații oferite de ISU Olt, suprafața afectată este de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum. În sprijinul pompierilor din Olt au ajuns și o autospecială de stingere de la ISU Argeș și o autospecială de stingere de la ISU Vâlcea. De asemenea, au fost suplimentate mijloacele de intervenție cu o autospecială pentru intervenție la înălțime din cadrul Detașamentului Caracal.

„În acest moment acționează peste 60 de pompieri, din cadrul ISU Olt, ISU Vâlcea și ISU Argeș, cu șapte autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenție la înălțime, un autocamion de intervenție, un echipaj SMURD și mai multe autospeciale pentru primă intervenție. Acoperișul este parțial prăbușit în interior și intervenția se desfășoară cu dificultate. Misiunea este de durată. Suprafața afectată este mare, iar până când nu este eliminat complet riscul de reizbucnire a incendiului, echipajele nu se retrag“, anunță ISU Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS