21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA alimentat de mai multe ori fără să plătească

A alimentat de mai multe ori fără să plătească

Poliţiştii doljeni susţin că au identificat autorul a cinci infracţiuni de furt, un craiovean de 21 de ani. Potrivit oamenilor legii, suspectul şi-a alimentat autoturismul de mai multe ori şi a plecat fără să plătească.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că suspectul a fost identificat în cursul zilei de ieri.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea furturilor din societăţi comerciale, ocazie cu care au identificat un tânăr de 21 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea a cinci infracţiuni de furt.

În cadrul acţiunii desfăşurate, în baza unei informaţii obţinute de poliţişti, tânărul a fost depistat pe raza municipiului Craiova şi condus la sediul secţiei pentru audieri.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că, în zilele de 29 octombrie şi 6 noiembrie, tânărul s-ar fi deplasat cu un autoturism la două societăţi comerciale, din Craiova, unde ar fi alimentat fără a achita contravaloarea carburantului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi predat persoanei vătămate”, au precizat oamenii legii.

A alimentat de mai multe ori fără să plătească

În urma cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit că acelaşi tânăr este autorul a altor trei astfel de fapte. Astfel, în zilele de 26 şi 30 octombrie, a alimentat la două staţii peco din Melineşti şi a plecat fără să plătească. Prejudiciul este de aproximativ 800 de lei.

De asemenea, pe 24 octombrie, tânărul de 21 de ani ar fi alimentat autoturismul cu carburant în valoare de aproximativ 650 de lei, de la o staţie peco din Coşoveni. Şi atunci a plecat fără să achite contravaloarea carburantului.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS