10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci maşini avariate pe pasajul suprateran

Cinci maşini avariate pe pasajul suprateran

Cinci maşini au fost avariate în urma unui carambol produs în acestă dimineaţă, pe pasajul suprateran din centrul Craiovei.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Dolj spun că accidentul a fost provocat de o tânără de 29 de ani.

„În această dimineaţă, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din Craiova, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un autoturism condus de o tânără de 29 de ani, din Craiova, pe pasajul suprateran de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din localitate, din direcţia Calea Severinului către strada Carol, ar fi lovit din spate un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Craiova.
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat către faţă, rezultând avarierea altor 3 autoturisme, care circulau în aceeaşi direcţie de mers”, au precizat oamenii legii.

Şoferul de 45 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cinci maşini avariate pe pasajul suprateran

Poliţia Locală Craiova anunţă producerea unui accident pe pasajul suprateran, soldat cu pagube materiale.

„Accident rutier în care sunt implicate cinci autoturisme. Polițiștii locali asigură perimetrul și fluidizarea circulației, fiind anunțat Biroul Poliției Rutiere pentru a efectua cercetarile necesare. Din fericire, nu sunt victime, accidentul producând doar pagube materiale. Cu toate acestea, a fost solicitat și un echipaj de la Ambulanță, pentru a acorda ingrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Craiova.

IPJ Dolj a comunicat că va oferi mai multe informaţii în scurt timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS