9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljViol sau tentativă de omor în Craiova

Viol sau tentativă de omor în Craiova

Polițiștii craiovenii fac cercetări într-un caz de viol, după ce vineri dimineață o tânără, căzută în fața unui bloc, a susținut acest lucru.

Polițiști din cadrul Secției 5 Craiova au fost sesizați, prin apel 112, de o femeie de 31 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, în grădina din fața blocului în care locuieşte se află căzută pe sol o tânără care susţine că a fost violată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat o tânără de 23 de ani, din comuna Vîrtop, care acuza dureri în zona membrelor inferioare și care a declarat că ar fi fost violată de un bărbat și că s-ar fi aruncat de la etajul trei al blocului respectiv pentru a scapa.

Tânărul respectiv nu a fost găsit la fata locului.

Ulterior, la sediul Secției 5 Poliție Craiova, s-a prezentat un tânăr de 28 de ani, din comuna Moţăței, care a precizat că ar fi contactat-o pe tânăra prin intermediul unui site, în scopuri sexuale, joi noapte în dimineața zilei de vineri, aceasta s-ar fi deplasat la apartamentul unde acesta locuiește ocazional.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Ulterior, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

După administrarea probatoriului, se vor dispune măsuri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS