6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn bărbat din localitatea doljeană Celaru a dispărut de acasă

Un bărbat din localitatea doljeană Celaru a dispărut de acasă

Polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați de o femeie de 30 de ani din localitatea Celaru, cu privire la faptul că, concubinul acesteia, Naidin Lucian -Marius, de 34 de ani, a plecat în cursul zilei de 4 noiembrie a.c. de la domiciliul său, din comuna Celaru. Acesta a plecat cu intenția de a părăsi țara, având ca destinație Marea Britanie, dar nu a ajuns la destinație și nu mai poate fi contactat telefonic.

Din verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi fost contactat telefonic ultima dată de femeia de 30 de ani, în timp ce afla în avion, ulterior având telefonul închis.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime aproximativ 1,75 m, greutate 75 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi verzi, față ovală, constituție atletică.

La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de culoare negru, o pereche de pantaloni negri cu dungi galbene, pe cap purta o căciulă de culoare negru, iar în picioare, pantofi sport, de culoare negru cu alb.

Persoanele care dețin informații cu privire la bărbatul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS