10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrimăriţa din Brusturi şi soţul ei, arestați după ce au bătut crunt un procuror

Primăriţa din Brusturi şi soţul ei, arestați după ce au bătut crunt un procuror

Livia Bârlău, primar în comuna Brusturi din Bihor, și soțul său, acuzaţi că au bătut crunt în urmă cu o lună un bărbat în magazinul pe care îl deţin, au fost arestaţi aseară.

Cei doi l-au bătut pe un fost procuror, de 62 de ani, cu un cleşte de tăiat lanţuri. Acesta a ajuns la spital plin de sânge, cu capul spart în trei locuri, cu braţele acoperite de plăgi şi cu piciorul rupt. Medicii i-au montat acestuia tije metalice la picior.
Rănitul agoniza pe podea, plin de sânge, când a fost găsit în magazinul celor doi de un client. Avea capul spart, şi un picior rupt, potrivit www.bihon.ro.

Bărbatul a povestit ulterior, că a fost agresat de cei doi. Aceştia au susţinut iniţial că atunci nu erau în localitate.

În timpul audierii prin sistem videoconferință a suspecţilor, procurorii au demonstrat că victima a primit mai multe lovituri care i-au pus viața în pericol și a fost abandonată.

Medicii legişti au apreciat că rănitul are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale. Astfel, fapta celor doi a fost încadrată la tentativă de omor.

Deși măsura arestării nu este definitivă, prefectul Bihorului a declarat că primărița va fi suspendată din funcție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS