16.2 C
Craiova
vineri, 27 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentChirurgul din Brașov prins în flagrant luând mită, arestat preventiv

Chirurgul din Brașov prins în flagrant luând mită, arestat preventiv

Medicul braşovean care a fost prins în flagrant luând mită, chirurgul cardiovascular Sorin Baloş, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, vineri, prin hotărârea Tribunalului Braşov. Iniţial, magistraţii acestei instanţe l-au plasat în arest la domiciliu, decizie ce a fost contestată de procurori.

„(…) admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov împotriva încheierii nr. 178/UP/03.11.2021 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov (…), pe care o desfiinţează cu privire la soluţionarea propunerii de arestare preventivă în ceea ce-l priveşte pe inculpatul Baloş Sorin. Rejudecând în aceste limite: În baza articolul 204 alineat 10 şi articolul 226 Cod de procedură penală admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov (…) dispune arestarea preventivă pe o durată de 27 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă, a inculpatului Baloş Sorin. (…) Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în soluţia pronunţată de magistraţii Tribunalului Braşov, postată pe portalul instanţelor.

Soluţia este definitivă.

Iniţial, medicul care a fost prins în flagrant a fost plasat în arest la domiciliu

Iniţial, medicul care a fost prins în flagrant, în urmă cu două zile, luând mită pentru a efectua o operaţie la un spital de stat, chirurgul cardiovascular Sorin Baloş, a fost plasat în arest la domiciliu prin decizia magistraţilor Tribunalului Braşov. Această decizie a fost contestată de procurori, conform Digi24.

Chirurgul cardiovascular Sorin Baloş a fost reţinut miercuri seara, după ce a fost prins în flagrant luând 8.000 de lei de la rudele unui pacient operat pe inimă, de la care mai primise anterior 2.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primăria Craiova: găinile, caprele, oile, caii să dispară din...

S-a decis. Craiovenii nu mai au voie să crească...

ȘTIRI GdS