7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBucurești: Un paznic a murit după ce a prins un hoț

București: Un paznic a murit după ce a prins un hoț

Un paznic din București a murit joi seara, în timpul serviciului, la scurt timp după ce prinsese un hoț. Incidentul a avut loc în aseară, în incinta unui hipermarket din Sectorul 2, zona Colentina.

Potrivit Antena 3, agentul de pază, însoțit de un coleg, a sesizat că un bărbat are un comportament dubios în magazin şi s-a dus spre el. Când şi-a dat seama că a fost descoperit, suspectul a luat repede câteva produse de pe raft şi a luat-o la fugă.

Cei doi agenţi de pază au alergat după bărbat, au recuperat bunurile furate, după care au revenit la magazin. La scurt timp, însă, unuia dintre agenți i s-a făcut rău şi s-a prăbușit la podea, lovindu-se la cap. Rana la cap a fost însă foarte gravă, iar bărbatul a intrat în comă imediat.

La faţa locului a ajuns în scurt timp o ambulanţă, al cărui echipaj a început manevrele de resuscitare. Din păcate, agentul de pază nu a răspuns manevrelor, iar medicul a fost nevoit să-i declare decesul.

Poliţiştii încearcă acum să afle identiatea bărbatului de la care a pornit totul, vizionând imaginile de pe camerele de luat vederi. Agenţii vor să vadă dacă între agentul de pază care a murit şi suspectul de furt a existat şi un contact fizic, caz în care individul ar putea fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS