9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAutoturism furat de pe strada Rîului, găsit abandonat pe Calea Dunării

Autoturism furat de pe strada Rîului, găsit abandonat pe Calea Dunării

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Craiova au fost sesizaţi, pe 1 noiembrie, prin apel 112, de un bărbat de 63 ani, din comuna Podari, sat Livezi, că, în cursul aceleiaşi seri, i-a fost sustras autoturismul proprietate, care era parcat și asigurat pe strada Rîului, din Craiova, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.800 de lei.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că autoturismul ar fi fost sustras prin folosirea cheii de rezervă pe care persoana vătămată o ținea în autoturism.

Astăzi, poliţiştii au găsit autoturismul în cauză pe strada Calea Dunării, din Craiova, stabilind totodată că ar fi fost abandonat în zona respectivă în cursul nopţii trecute.

Autoturismul a fost predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea identificării persoanelor care ar fi comis fapta şi tragerea acestora la răspundere penală, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS