14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTatăl vitreg al fetiței ucisă și incendiată la Arad, reținut

Tatăl vitreg al fetiței ucisă și incendiată la Arad, reținut

Tatăl vitreg al fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad a fost reținut în urmă cu câteva ore. Bărbatul de 23 de ani a declarat la audieri că moartea copilului a fost un accident.

Acesta va fi prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. Din primele informații se pare că acesta nu a recunoscut nimic. 

Potrivit apropiaților, bărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise. 

La audieri, bărbatul a declarat că moartea fetiței ar fi fost un accident. Mama acesteia era la spital, unde năștea un copil.

Bărbatul, rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani, ar fi vrut să le facă baie copiilor. Copila a alunecat, s-a lovit cu capul de cadă și a murit, susține suspectul. El le-a spus anchetatorilor că, într-adevăr, i-a dus trupul pe un câmp, dar că nu a incendiat-o el.

Mama a fost și ea audiată.

Apartamentul în care ar fi avut loc crima a fost sigilat, iar femeia și cei doi copii ai săi au fost duși într-un centru al Direcției de Protecție a copilului din Arad.

Marți, anchetatorii se vor întoarce în locuință, să caute probe.

Cadavrul fetei a fost găsit vineri pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic.  

Specialiștii au reușit să facă portretul-robot al copilei.

Potrivit necropsiei, fetița, care avea 5-6 ani, ar fi murit din cauza unei lovituri la cap. Trupul ei ar fi fost adus ulterior pe câmp și incendiat, cred anchetatorii. Decesul a avut loc cu o zi-două înainte să fie găsită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS