9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a murit și fiica sa este în stare gravă, după ce s-au încălzit cu aragazul

Un bărbat a murit și fiica sa este în stare gravă, după ce s-au încălzit cu aragazul

Un bărbat de 66 de ani a fost găsit decedat, miercuri seara, în locuinţa sa din Timişoara, iar fiica lui de 38 de ani – în stare de inconştienţă, fiind transportată la spital.

Cei doi s-au intoxicat cu monoxidul de carbon emanat de flacăra de la aragaz cu care încercaseră să se încălzească. Cei doi au fost găsiți de fiica cea mare a bărbatului, care s-a impacientat când aceștia nu au răspuns la telefon. Bărbatul a fost găsit fără viață în dormitor, iar femeia era căzută în bucătărie.

„Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac din Timişoara a fost găsit decedat un bărbat de 66 de ani, iar fiica lui, în vârstă de 38 de ani a fost găsită în stare de inconştienţă. Poliţiştii au constatat, la fața locului, că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii incidentului”, a anunţat Poliţia Timiş.

Pompierii ajunşi la faţa locului pentru a salva victimele au găsit bărbatul decedat, iar fiica a fost transportată la spital, cu insuficienţă respiratorie.

În Timișoara Colterm, furnizorul de căldură, sistase livrarea agentului termic, din cauza datoriilor pe care Primăria le avea către această societate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS