13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn autoturism în care se aflau cinci copii, implicat într-un accident

Un autoturism în care se aflau cinci copii, implicat într-un accident

O maşină în care se aflau cinci copii şi părinţii lor a fost implicată, joi dimineaţa, într-un accident rutier produs pe DN 17, la Beclean, în urma căruia autoturismul a rupt un stâlp de electricitate şi a lovit un chioşc.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, cei şapte membri ai familiei au fost găsiţi de echipajele de intervenţie în afara maşinii, conştienţi şi cooperanţi.

Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate, iar circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu viteză redusă, având în vedere că stâlpul a căzut parţial pe carosabil.

Mama şi cei cinci copii au fost duşi la spitalul din Beclean, pentru investigaţii medicale amănunţite.

Două fete, una de 12 ani, cealaltă de 17 ani, au suferit contuzii şi excoriaţii la nivelul feţei şi al picioarelor.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că la volan s-a aflat un bărbat de 43 de ani din comuna Josenii Bârgăului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Din primele cercetări, autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă pe partea stângă şi a intrat în coliziune un stâlp de electricitate şi un chioşc.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele şi modalitatea producerii accidentului rutier. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS