11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDescinderi la un centru de vaccinare din Sectorul 2. Ar fi fost falsificate certificate de vaccinare

Descinderi la un centru de vaccinare din Sectorul 2. Ar fi fost falsificate certificate de vaccinare

Procurorii și polițiștii au descins, joi dimineață, la Centrul de vaccinare Neghiniță din Sectorul 2, unde ar fi fost falsificate certificate de vaccinare, anunță primarul Radu Mihaiu. Acesta care precizează că a alertat autoritățile abilitate imediat ce a avut suspiciuni, iar azi s-a confirmat că astfel de cazuri s-au repetat.

„Începând de azi centrul de vaccinare Neghiniță se închide temporar. Deși în contextul actual e nevoie ca de aer de fiecare centru, suntem forțați să întrerupem activitatea pentru o perioadă. Parchetul, împreună cu Poliția, au descins azi la prima oră pentru a ridica probele de la fața locului. Acest centru a ridicat o serie de suspiciuni privind certificate false. Am alertat imediat autoritățile abilitate, iar azi s-a confirmat că astfel de cazuri s-au repetat”, a scris Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook, potrivit G4Media.ro.

Vom schimba în integralitate personalul din această locație

Primarul Sectorului 2 precizează că va dispune schimbarea în integralitate a personalului din această locație.

„Până când procurorii nu vor finaliza cercetările nu putem risca să mai colaborăm cu nimeni de acolo. Vom schimba întreaga echipă. Iar în cel mai scurt timp vom reporni activitatea în centrul Neghiniță. Fiindcă e mare nevoie de imunizare în aceste zile”, subliniază primarul.

Persoanele programate aici, redirecționate

Radu Mihaiu anunță că toate persoanele programate aici vor fi redirecționa către celelalte centre de vaccinare.

„La Cora Pantelimon am suplimentat cu un nou flux. La Piața Obor vom porni zilele acestea încă două fluxuri. Și suntem în fază avansată pentru deschiderea unui nou centru la Mega Mall”, menționează acesta.

https://www.facebook.com/RaduMihaiuUSR/posts/1502873083422307

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS