8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentImpact între o motocicletă şi un tir, pe Calea Bucureşti

Impact între o motocicletă şi un tir, pe Calea Bucureşti

Un motociclist a scăpat fără nici o zgârietură după ce a lovit frontal un tir. Accidentul a avut loc în acestă dimineaţă, pe Calea Bucureşti. În faţa oamenilor legii, motociclistul a declarat că a încercat să evite un autoturism care a întors neregulamentar şi a lovit tirul care circula din sens opus.

Potrivit poliţiştilor doljeni, şoferul care a provocat accidentul ar fi întors neregulamentar, peste linia continuă.

„Astăzi, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Calea Bucureşti, din Craiova, s-a produs un eveniment rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un tânăr de 26 de ani, din comuna Bârza, judeţul Olt, care conducea o motocicletă pe strada Calea Bucureşti, din Craiova, din direcţia Balş către centru, a încercat să evite impactul cu un autoturism care ar fi efectuat o manevră de întroarcere, pe linie continuă, intrând în coliziune cu un TIR care circula din sens opus. În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că fac verificări pentru identificarea conducătorului autoturismului, în vederea sancţionării acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS