8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCrimă pasională la Constanța. Și-a ucis amanta, apoi s-a sinucis

Crimă pasională la Constanța. Și-a ucis amanta, apoi s-a sinucis

Un bărbat, de 52 de ani din Constanţa s-a sinucis luni seară, la scurt timp după ce şi-a ucis amanta, o femeie de 51 de ani.
Un tânăr se 28 de ani, fiul victimei, a făcut teribila descoperire . Întors de la muncă, și-a găsit mama și pe concubinul acesteia fără viață, în casa unde locuiau cu toții.

A sunat la 112, însă medicii de pe ambulanță nu au putut decât să constate decesul celor doi. Tragedia ar fi fost provocată de gelozia bărbatului, spun apropiații.

În casă au avut loc scene terifiante, după ce bărbatul de 52 de ani a avut o ceartă aprinsă cu proprietara, o femeie de 51 de ani. Cei doi s-au cunoscut la locul de muncă și ar fi legat o relaţie în urmă cu aproximativ un an. Individul era, se pare, căsătorit. Apropiații spun că scandalul ar fi izbucnit, cel mai probabil, din cauza geloziei.

„Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că şi-ar fi găsit mama şi pe concubinul acesteia, ambii decedaţi în locuinţa femeii din municipiul Constanţa. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cele două persoane cu plăgi tăiate la nivel toracal. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă tribunalul Constanţa, iar în urma necropsiei se va stabili cu exactitate cauza deceselor”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Femeia mai avea doi copii, care au primit aseară cumplita veste. Cei trei fraţi se pregătesc acum să-şi înmormânteze mama.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS