27.6 C
Craiova
sâmbătă, 28 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentActorul Alexander Zudor, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare pentru viol

Actorul Alexander Zudor, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare pentru viol

Actorul de reclame Alexander Zudor a fost condamnat definitiv la 7 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de un viol şi două tentative de viol.

Pedeapsa dată iniţial în iulie de Judecătoria Sectorului 5 a fost confirmată vineri de Curtea de Apel Bucureşti. Protagonistul acestui dosar scandalos a primit vestea în spatele gratiilor.

Fostul protagonist al mai multor spoturi publicitare, în vârstă de 47 de ani, va trebui să ispășească această pedeapsă.

În luna noiembrie a atacat o tânără în Sectorul 5 al Capitalei, iar apoi, într-o parcare, a abuzat-o sexual. Iar apoi a avut alte două încercări, de fiecare dată eșuate, pentru că victimele au reușit să țipe sau să scape de individ.

Bărbatul umbla îmbrăcat ponosit, ca să creeze falsa impresie că este un om al străzii. Însă ultimul atac, îndreptat împotriva unei tinere, s-a petrecut în scara blocului, unde aceasta a urcat în lift și a reușit să scape nevătămată. Însă acolo a fost locul în care atacatorul, Alexander Zudor, a fost surprins de camerele de supraveghere. Așa au reușit anchetatorii să reconstituie întregul traseu spre casă, să îl identifice și, după ce s-au asigurat că au de-a face cu acest agresor, l-au reținut și ulterior arestat preventiv.

Alexander Zudor este arestat încă din luna februarie. A avut încercări nenumărate de a obține eliberarea din arest, însă de fiecare dată cererea a fost respinsă. Iar acum, odată cu această decizie definitivă, dată de Curtea de Apel București, i-a fost confirmată nu doar această pedeapsă de 7 ani de închisoare, ci și obligația de a îi plăti uneia dintre victimele sale 60.000 de lei daune.

În plus, judecătorii i-au interdicția că vreme de 5 ani, după ispășirea pedepsei să se apropie de victimele sale la mai puțin de 100 de metri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Sorin Cârțu îi taie „elanul“ lui Reghecampf: „E un...

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, s-a declarat împăcat...

ȘTIRI GdS