5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) 100 de kilograme de canabis, descoperite de polițiști

(VIDEO) 100 de kilograme de canabis, descoperite de polițiști

-

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța (BCCO) – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța au descoperit în Cernavodă, în urma a trei percheziții, o cultură outdoor de canabis, constituită din aproximativ 100 de kilograme de substanță vegetală verde, 2,7 kilograme de plante uscate (tulpini, frunze și muguri de canabis), 34 de grame de cocaină și 35 de grame de canabis (muguri).

Perchezițiile s-au desfășurat la locuințele unui bărbat de 34 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și de mare risc, potrivit G4Media.ro.

În plus, polițiștii au confiscat 17.800 de lei, 1.785 de euro, 2 telefoane mobile, un pistol cu gaz, precum și materiale pentru creșterea plantelor de cannabis.

Bărbatul, reţinut pentru 24 de ore

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, anunță IPJ Constanța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Şoferul care l-a ucis pe edilul comunei Grădinari, de...

Poliţiştii nu au reuşit să îl găsească pe bărbatul de 32 de ani, acuzat că a provocat un accident violent, soldat cu cinci persoane rănite și una decedată. În urma accidentului a murit primarul comunei Grădinari, Olt. Accidentul a avut loc în seara zilei de 25 decembrie 2023, pe DN 64, în comuna Strejești, Olt. Polițiștii au stabilit că bărbatul de 32 de ani era băut și sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost arestat preventiv în lipsă, pe 29 decembrie, după ce ar fi fugit din ţară.

ȘTIRI GdS