9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSpania: Un şofer din Argeş şi-a omorât un coleg şi a rănit grav un altul

Spania: Un şofer din Argeş şi-a omorât un coleg şi a rănit grav un altul

Un şofer de camion din România s-a luat la bătaie cu doi colegi de-ai săi, într-o parcare din nordul Spaniei, în urma căreia unul dintre bărbaţi a fost ucis pe loc, iar un altul, rănit grav.


Crima s-a petrecut în parcarea de lângă o benzinărie din orăşelul La Jonquera. Adrian Claudiu Baicu, are 29 de ani şi e angajat şofer la compania argeşeană de transporturi CFG Trans din Piteşti.

Individul a fost reţinut de Poliţia Spaniolă şi a fost prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă şi cercetarea sa în stare de arest, acuzat fiind de omor şi de vătămare corporală gravă, ca urmare a unei tentative de omor.

Potrivit ziarului spaniol Diario de Mallorca, care citează agenţia spaniolă de presă EFE, Baicu a fugit din parcarea unde a comis nenorocirea la volanul unei dubiţe, imediat după ce i-a înjunghiat pe cei doi şoferi, dar a fost prins după o urmărire scurtă de forţele de ordine , potrivit argesulonline.ro.

Şoferul ucis se numeşte Lucian Boboc, are 49 de ani şi muncea la altă firmă de transport din Argeş, Dolo Trans Olimp din Bradu,de lângă Piteşti. Şoferul rănit e din judeţul Călăraşi, și lucrează pentru compania Ali Trans Com. Omul a fost rănit grav şi e internat într-un spital din oraşul spaniol Girona, în stare gravă, dar stabilă.

Potrivit cotidianului spaniol de limbă catalană Diari de Girona, ancheta a fost preluată de ofiţeri ai Diviziei de Investigaţii Criminale a Poliţiei din oraşul Girona. Maşina folosită de Baicu, pentru a fugi după ce a comis omorul, a fost indisponibilizată până la finalizarea anchetei, conform unei decizii a instanţei din oraşul Figueres.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS