4.3 C
Craiova
duminică, 5 decembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentProtestatarii din portul Trieste, împrăștiați de polițiști cu tunuri de apă

Protestatarii din portul Trieste, împrăștiați de polițiști cu tunuri de apă

Intervenție în forță a poliției italiene asupra celor care protestau față de introducerea certificatului verde în portul Trieste din nordul țării. Protestatarii au folosit tunuri cu apă pentru a-i împrăștia pe manifestanți.

În portul Trieste zeci de manifestanți protestează față de folosirea certificatului digital care atestă vaccinarea, trecerea prin boala Covid-19 sau testarea. Docherii și activiștii sunt nemulțumiți că sunt obligați să prezinte un astfel de certificat la serviciu.


Docherii din portul aflat în nordul Italiei au amenințat cu blocada din cauza deciziei guvernamentale. Aceștia au făcut un scut uman în port în încercarea de a afecta operațiunile din port. Mai mulți polițiști au intervenit în fața celor 4 porți ale portului. Au avut loc și ciocniri între forțele de ordine și manifestanți. oamenii legii au folosit și tunurile de apă pentru a-i dispersa.

De săptămâna trecută, în Italia, certificatul verde digital este obligatoriu și la locul de muncă atât în companiile de stat cât și cele private.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O pastilă contra COVID ar putea fi disponibilă în...

Prima pastilă administrată pe cale orală împotriva Covid-19 ar...

ȘTIRI GdS