14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru răniți după o tamponare între o mașină și o autorulotă pe DN 1

Patru răniți după o tamponare între o mașină și o autorulotă pe DN 1

Trei adulţi şi un copil de un an au fost răniţi, sâmbătă, într-un accident care a avut loc DN 1, în zona localităţii Nistoreşti de pe Valea Prahovei. Primele date de la faţa locului arată că un autoturism şi o autorulotă s-au izbit violent, trei dintre victime fiind scoase din maşină de către echipajele de descarcerare, informează News.ro.

Accidentul a avut loc la kilometrul 114 + 640 de metri, pe serpentinele de la Posada.

În accident au fost implicate in autoturism şi o autorulotă. Unul dintre autovehicule era condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, iar celălalt de un bărbat de 43 de ani.

„Au fost transportaţi la spital şoferul în vârstă de 34 de ani, două pasagere de 60 şi, respectiv, 25 de ani, şi un copil în vârstă de 1 an”, a transmis IPJ Prahova.

Conform datelor furnizate, trei dintre persoanele implicate au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenţia echipajelor specializate pentru scoaterea lor dintre fiarele autovehiculului.

Acestea erau conştiente la momentul la care au fost scoase. Copilul are un traumatism cranio-cerebral. Toţi patru au fost duşi la spital.

La locul accidentului una dintre benzile de circulaţie este blocată şi se circulă alternativ pe banda rămasă liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS