3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat bătut în curtea Spitalului Judeţean Tulcea

Bărbat bătut în curtea Spitalului Judeţean Tulcea

Un bărbat a fost bătut în curtea Spitalului Judeţean Tulcea, incidentul fiind surprins de un martor şi postat pe o reţea de socializare. În imagini se observă cum agresorul loveşte victima cu pumnii în cap, iar aceasta cade, fără ca agenţii de pază să intervină. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, vineri seară, în urma apariţiei unui material video pe o reţea de socializare, în care apare un bărbat agresat fizic şi verbal. Bărbatul a fost lovit cu pumnii și a căzut pe asfalt. Evenimentul a avut loc în curtea Spitalului Judeţean Tulcea. Fapta s-a petrecut lângă mai mulţi agenţi ai unei firme de pază.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor ca fiind un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Tulcea.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Tulcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS