6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReținuți în dosarul certificatelor false de vaccinare anti-COVID

Reținuți în dosarul certificatelor false de vaccinare anti-COVID

Patru persoane, între care trei asistenţi medicali, au fost reţinute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova în dosarul privind obţinerea unor certificate false de vaccinare anti-COVID, au declarat, vineri, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Un centru de vaccinare din comuna Valea Călugărească şi patru cabinete medicale individuale sunt vizate de anchetă, activitatea infracţională documentată de anchetatori derulându-se începând cu luna iunie a acestui an , au precizat sursele citate.

Poliţia Prahova a anunţat, joi, că poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, au efectuat 17 percheziţii domiciliare în judeţ într-o cauză penală în care sunt efectuate cercetări în legătură modalitatea de eliberare a certificatelor de vaccinare anti-COVID.

Cercetările vizează fapte de luare de mită, dare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, fals informatic şi uz de fals.

Anchetatorii au pus în executare 35 de mandate de aducere emise pe numele suspecţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS