6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Bărbat legat la mâini și bătut în timpul unei vizite

Gorj: Bărbat legat la mâini și bătut în timpul unei vizite

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, a ajuns aseară în arestul IPJ Gorj.
 
Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data de 9 octombrie, în timp ce un bărbat, tot de 47 de ani, din comuna Albeni, se afla în vizită, în municipiul Târgu Jiu, la o persoană, în urma unui conflict spontan, a fost legat cu o sfoară de mâini și lovit cu un obiect contondent în zona toracelui, de un alt bărbat de 47 de ani(suspectul reținut), din localitate, dar și de o femeie, de 71 de ani, tot din municipiul Târgu Jiu.


Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, iar bărbatul urmează să fie prezentat astăzi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri corespunzătoare.
Conflictul a fost generat de faptul ca femeia de 71 de ani a bănuit că bărbatul venit în vizită intenționa să-i sustragă bunuri din locuință, potrivit IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS