19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentImpact violent între un Porsche și un Audi, pe strada Frații Buzești

Impact violent între un Porsche și un Audi, pe strada Frații Buzești

Un tânăr de 26 de ani a fost rănit în urma unui accident produs în acestă seară, la intersecția străzilor Frații Buzești și Alexandru Macedonski din Craiova. Un Porsche Cayenne a lovit în plin un Audi, iar în urma impactului semaforul din intersecție a fost rupt.

Potrivit polițiștilor doljeni, cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate.

”În această seară, poliţişti din cadrul Biroul Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Frații Buzești, din Craiova, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Răcarii de Sus, pe strada Frații Buzești, la intersecția cu strada Alexandru Macedonski, din Craiova, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Târgu Jiu.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 26 de ani, a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient și cooperant”, au explicat oamenii legii.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii de la rutieră au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS