16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Marocan, arestat de polițiștii doljeni pentru mai multe furturi

(VIDEO) Marocan, arestat de polițiștii doljeni pentru mai multe furturi

-

Un tânăr de 20 de ani, cetăţean marocan, cu permis de rezidenţă în Spania, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în formă continuată şi trecerea frauduloasă a frontierei de stat, a fost reținut.

Ieri, poliţiştii doljeni au efectuat o percheziţie domiciliară, la un imobil din Craiova, unde locuiește fără forme legale tânărul bănuit de comiterea faptelor.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul în cauză, la data de 29 septembrie, ar fi sustras, prin smulgere, unui minor de 15 ani, din Craiova, care se deplasa pe strada Doljului, un lănţişor din aur, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că, la data de 15 septembrie, tânărul ar fi abordat un minor de 13 ani, care se deplasa pe strada Amaradia, din Craiova, pe care l-ar fi deposedat de un lanţ din aur, cauzând un prejudiciu de aproximativ 600 de lei.

Totodată, din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit că, din data de 20 august, pe numele tânărului figurează o interdicţie de intrare pe teritoriul României, pentru o perioada de 5 ani.

Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în formă continuată şi trecerea frauduloasă a frontierei de stat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS