9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi doi răniţi, după ce un utilaj agricol a căzut într-un râu

Un mort şi doi răniţi, după ce un utilaj agricol a căzut într-un râu

O persoană a murit, iar alte două au fost grav rănite, după ce utilajul agricol în care se aflau a căzut în albia unui râu, în urma ruperii punţii de lemn pe care treceau, informează Agerpres.

Potrivit ISU Buzău, accidentul s-a produs, luni, în apropiere de localitatea Varlaam, la punctul de trecere Gura Milii a râului Bâsca Mare.

„Din primele date culese de la faţa locului, accidentul s-a produs în timp ce trei persoane încercau trecerea apei curgătoare pe o punte de lemn, cu un utilaj agricol, moment în care aceasta a cedat sub greutate, astfel cei trei căzând în albia râului. Ulterior sosirii la faţa locului, pompierii au acţionat pentru evaluarea şi extragerea victimelor din zona cu pricina, folosindu-se diferite sisteme şi frânghii pentru aceasta, dată fiind zona greu accesibilă”, a precizat ISU Buzău.

În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una decedată, ce prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa. A doua persoană în stare foarte gravă a fost preluată de elicopterul SMURD, iar a treia, tot în stare gravă, a fost preluată de către ambulanţa SMURD şi transportată în cadrul UPU Buzău, a informat sursa citată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS