10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Aeronavă blocată sub un pod în India

(VIDEO) Aeronavă blocată sub un pod în India

-

Când vine vorba de avioane, oamenii se pot gândi fie că zboară, fie că sunt parcate într-un hangar în interiorul aeroportului. Cu toate acestea, într-un videoclip care a devenit viral, o aeronavă a fost văzută pe o autostradă din India, blocat sub un pod, scrie Indian Express.

Vederea neobișnuită a avionului masiv oprit a fost surprinsă pe cameră lângă aeroportul din Delhi, pe autostrada Delhi-Gurugram, în adâncul nopții.
Într-un videoclip postat pe Twitter se poate observa cum avionul Air India fără aripi a fost văzut blocat sub un pod, în timp ce treceau mașini și autobuze.

Pe măsură ce videoclipul a început să circule pe scară largă, a lăsat pe mulți nedumeriți cum a ajuns acolo. În cele din urmă, compania națională de transport a clarificat că aeronava a fost radiată și casată. Incidentul s-a întâmplat când avionul casat, care a fost vândut, era transportat.

“Air India nu are nicio legătură cu aeronava”, a declarat compania aeriană într-un comunicat.

Cu toate acestea, chiar dacă compania aeriană a spus că nu au nimic de-a face cu avionul, nu a oprit glumele pe rețelele de socializare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS