15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Cauzele prăbușirii avionului pilotat de Dan Petrescu, investigate de procurori

(VIDEO) Cauzele prăbușirii avionului pilotat de Dan Petrescu, investigate de procurori

-

Procuratura italiană investighează cauzele prăbușirii avionului pilotat de afaceristul Dan Petrescu lângă Milano,potrivit Euronews.

Miliardarul, de 68 de ani, a murit alături de soție, copilul lor, și de alte 5 persoane. Cutia neagră a aparatului a fost găsită.

La 5 minute după decolare, aparatul de mici dimensiuni a lovit o clădire aflată în renovare. Un martor a povestit că avionul avea unul dintre motoare în flăcări.

Oamenii din zonă au auzit o explozie când avionul s-a ciocnit de clădirea cu două etaje care era goală în momentul producerii accidentului.

Aparatul de zbor decolase de pe aeroportul milanez Linate cu destinaţia Sardinia.

Aseară, Ministerul de Externe de la București a precizat că printre persoanele decedate în accidentul aviatic de la periferia oraşului Milano se află doi români, cu dublă cetăţenie.

Avionul era pilotat de Dan Petrescu care era și proprietarul aparatului de zbor – cumpărat în 2015. Pilatus Pc-12, avionul prăbuşit duminică la Milano, este „SUV-ul avioanelor” şi costă până la 4,3 milioane de dolari. În lumea aviaţiei, este recunoscut ca un aparat de zbor excelent.

Descris de Ziarul Financiar drept unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri din România, Dan Petrescu deţinea active în imobiliare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gospodarii inundate de ploaie la Brabeți și Locusteni

În urma precipitațiilor căzute miercuri seară în județul Dolj,...

ȘTIRI GdS