17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă minore au dispărut de acasă

Două minore au dispărut de acasă

Două minore au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Fetele sunt din localitățile Radomiresti , Olt, respectiv comuna Izvoare. Acestea sunt căutate din seara zilei de vineri, 01.10.2021 de poliție.

În seara zilei de 01.10.1021 , polițiști din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa au fost sesizați de o femeie, din comuna Radomiresti, județul Olt, cu privire la faptul că fiica sa, DINU CRISTIANA-IOANA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în seara zilei de 30 septembri și nu a mai revenit.

Semnalmente : înălţime aproximativ 1,60 m, greutate 45-50 kg, păr șaten, lung până la umeri, ochi căprui, față ovală, constituție atletică.

Adolescentă dispărută de acasă

La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată într-un hanorac de culoare verde, iar în picioare purta adidași de culoare gri.

Persoanele care dețin informații cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

O fată de 9 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Tot vineri seara, în jurul orelor 20.23, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Plenița au fost sesizați cu privire la faptul că, Urâta Mihaela-Marina, de 9 ani, a plecat voluntar în cursul zilei, în jurul orelor 17.00 și nu a mai revenit la domiciliul său din comuna Izvoare.

Semnalmente : înălţime aproximativ 1,30 m, greutate 25-28 kg, păr șaten lung, ochi căprui, constituție robustă.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată în pantaloni de trening de culoare negru, pulover culoare portocaliu, căciulă de culoare roz, iar în picioare purta papuci de cauciuc culoare roz.

Persoanele care dețin informații cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS