10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAngajaţi ai unei firme de curierat, suspectaţi că au înlocuit bunuri din colete

Angajaţi ai unei firme de curierat, suspectaţi că au înlocuit bunuri din colete

Ofiţerii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Olt au descins, ieri, la locuinţele a zece persoane suspectate de înşelăciune. Ar fi vorba de angajaţi ai unei firme de curierat, suspectaţi că au înlocuit bunuri din colete.

Potrivit oamenilor legii, acest dosar de înşelăciune este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. Se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înșelăciune.

„În fapt, în perioada mai 2020 – iunie 2021, mai mulți angajați ai unei societăți comerciale ce are ca obiect de activitate efectuarea de activități de curierat rapid, cu puncte de lucru și în județul Olt, sunt bănuiți că, în timpul serviciului, și-ar fi însușit pe nedrept bunurile care le erau predate spre expediere sau le-ar fi înlocuit cu diverse bunuri, de o calitate inferioară”, au precizat oamenii legii.

Şase persoane duse la audieri

Poliţiştii mai spun că, după înlocuirea produselor, ar fi fost întocmită documentația necesară pentru a ajunge la destinatar ori pentru a fi returnate expeditorului. În prima situaţie, prejudiciat a fost beneficiarul, iar în a doua expeditorul.

Oamenii legii au mai precizat că valoarea totală a prejudiciului urmează a fi stabilită în cursul cercetărilor. După percheziţii, şase persoane au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt pentru a fi audiate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS