22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA lovit doi bărbaţi şi a fugit de la locul accidentului

A lovit doi bărbaţi şi a fugit de la locul accidentului

Poliţiştii doljeni au dispus, ieri, reţinerea unui tânăr de 26 de ani, din Maglavit, acuzat de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului. Potrivit oamenilor legii, duminică seara, suspectul a condus fără permis şi a provocat un accident în urma căruia au fost răniţi doi bărbaţi din localitate. Ulterior, tânărul de 26 de ani a fugit de la locul accidentului.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că suspectul a pierdut controlul direcţiei, a lovit un cap de pod, după care a accidentat doi bărbaţi care stăteau pe o bancă.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în comuna Maglavit, s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat politiștii care, din primele cercetări, au stabilit că, un autoturism care circula pe raza comunei Maglavit, din direcția Maglavit către Drobeta-Turnu Severin, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț de colectare al apei pluviale.

Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un cap de pod, accidentând doi bărbați de 31, respectiv 51 de ani, ambii din comuna Maglavit, care erau așezați pe o bancă, amplasată pe trotuar.

În urma evenimentului rutier, bărbații de 31 și 51 de ani au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat oamenii legii.

Reţinut pentru comiterea a trei infracţiuni

După producerea accidentului, şoferul a abandonat autoturismul şi a plecat. Acesta a fost identificat de poliţişti ca fiind un tânăr de 26 de ani, din localitate, care nu are permis de conducere.

Tot duminică seara, poliţiştii au precizat că desfășoară activități pentru depistarea suspectului, dar şi că a fost întocmit un dosar pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului. Potrivit oamenilor legii, suspectul a fost depistat în cursul zilei de luni. După ce a fost audiat, oamenii legii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a tânărului de 26 de ani.

Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că, în cursul zilei de astăzi, suspectul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS