11.6 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentElev de 12 ani, rănit cu un briceag de către un coleg de clasă

Elev de 12 ani, rănit cu un briceag de către un coleg de clasă

Un incident violent a avut loc, luni, într-un liceu din municipiul Târgovişte. Un elev în vârstă de 12 ani a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu un briceag, în picior, de un coleg de clasă. Primele date arată că leziunile sunt superficiale, informează News.ro.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, incidentul a avut loc într-o sălă de clasă a liceului, în urma unui conflict spontan între doi elevi. 

„La data de 27 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei  Municipiului Târgovişte, în urma unei sesizări, s-au deplasat la un liceu din municipiul Târgovişte, unde, din primele cercetări, au constatat că un elev, de 12 ani, ar fi rănit superficial, în zona membrului inferior, cu un briceag, un alt coleg de clasă. 

Se pare că evenimentul s-ar fi produs în timpul pauzei, în sala de clasă, pe fondul unui conflict spontan. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale”, transmite IPJ Dâmboviţa.

În urma incidentului, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru infracţiuni de lovire sau alte violente şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Mehedinți: Doi răniți, după ce un șofer a intrat...

Două persoane au fost rănite, sâmbătă dimineață, după ce...

ȘTIRI GdS