15.3 C
Craiova
sâmbătă, 23 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentAlba: Un băiat de 10 ani, agresat sexual de un vecin de 46 de ani

Alba: Un băiat de 10 ani, agresat sexual de un vecin de 46 de ani

Un băiat de 10 din județul Alba a fost ademenit de un vecin de 46 de ani care l-a agresat sexual. Polițiștii din Alba l-au prins pe suspect la zeci de kilometri distanță și magistrații au aprobat arestarea lui.

Deși bunica și-a dat seama că nepotul a fost maltratat, nu a sunat imediat la 112. S-a plâns însă unor vecini despre chinurile prin care a trecut copilul și aceștia au anunțat poliția. Pe baza semnalmentelor, individul a fost prins într-o altă localitate, unde încerca să se ascundă și este arestat pentru 30 de zile.

Suspectul de 46 de ani a mers în curtea bunicilor copilului și l-a chemat pe băiețel într-un șopron, ferit de ochii lumii. Acolo, cel mic a fost agresat sexual. Bunica a fost prima care și-a dat seama de nenorocire.
Localnicii spun că individul nu era căsătorit, nu avea copii și lucra cu ziua prin sat. Locuia chiar lângă bunicii copilului și deseori mergea în curtea lor pentru a-i ajuta la treabă.
și cei de la Direcția pentru Protecția Copilului desfășoară propria anchetă în acest caz, iar copilul a început un program de consiliere pentru a trece peste trauma suferită.

Valentin Fracea, director DGASPC Alba: ”În paralel mai avem și o investigație a noastră cu privire la responsabilitățile părintești dacă se impune să luăm și alte măsuri,” potrivit stirileprotv.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

SCM Craiova, la un pas de surpriză! Baia Mare...

Așa cum ne așteptam, SCM Craiova a avut parte...

ȘTIRI GdS